VAŽNA OBAVIJEST ČITATELJIMA – Novi, sadržajem i izgledom bogatiji Nexus

Poštovani čitatelji, od broja 131 (veljača/ožujak 2023.) koji je upravo izašao iz tiska hrvatski Nexus se u potpunosti priključuje svojoj svjetskoj obitelji – izgledom, količinom sadržaja i načinom distribucije.

NOVI NAČIN DISTRIBUCIJE

Od ovog broja Nexus se više neće distribuirati na kioscima TISKA i ostalih novinskih distributera. Kao i sva ostala izdanja u svijetu (Nexus izlazi u 16 zemalja) hrvatski Nexus se može nabaviti putem pretplate (pogledajte ispod posebnu ponudu za pretplatnike) ili izravnom kupnjom u našoj redakciji – telefonom (01 66 83 630), mailom (teledisk@zg.t-com.hr) ili jednostavnije preko ovog web shopa na www.teledisk.hr.

VEĆI BROJ STRANICA

Novi Nexus sada izlazi na većem broju stranica – umjesto dosadašnjih 68 ima 92 stranice. To nam je omogućilo objavu svih tekstova koje želimo objaviti, bez dosadašnje selekcije zanimljivih materijala.

NOVI IZGLED

Novi broj ima i novi dizajn, a magazin je zaštićen i vakumiran, u mekom uvezu a ne klamano kao do sada, što mu daje izgled ekskluzivne knjige ili almanaha. Format, naravno, ostaje isti.

VEĆA CIJENA

Zbog povećanja broja stranica i kvalitetnije izrade magazina cijena Nexusa je sada 7 eura, osim za naše pretplatnike koji magazin mogu nabaviti za 6 eura.

POZIV NA PRETPLATU

Najjednostavniji način da ubuduće nabavite Nexus je putem pretplate. Godišnja pretplata za Nexus (6 brojeva u 2023. godini) od sada iznosi 36 eura (6 eura po broju).
Za sve upute pogledajte u rubriku Pretplate na magazine na ovoj web stranici.

POSEBNA PONUDA ZA PRETPLATNIKE – BESPLATNA KNJIGA

Za sve pretplatnike (osim popusta u cijeni magazina) nudimo posebnu mogućnost da uz pretplatu izaberu bilo koju knjigu u izdanju TELEdiska koja će za njih biti besplatna. Ovo vrijedi za sve knjige na našoj web stranici.

NEXUS svjetski almanah • vodič u skrivena znanja, misterije i nepoznatu povijest čovječanstva • za nas pišu vodeći svjetski autori iz područja nove znanosti, medicine i zdravlja • donosimo vijesti koje ne možete pročitati u mainstream medijima