Plaćanje kreditnim karticama:

Kartica se tereti automatski. Prilikom naručivanja bit ćete preusmjereni na sigurni sustav online naplate, gdje ćete dovršiti kupovinu unosom broja vaše kartice, sigurnosnog koda i datuma njezine valjanosti.

 

Plaćanje internet bankarstvom:

Knjigu ili knjige koje želite naručiti možete internet bankarstvom platiti izravno na naš račun: HR4124840081100682473. I u ovom slučaju na cijenu knjige treba uračunati dodatnih 30 kuna poštarine.

Nakon uplate obavezno mailom pošaljete obavijest o uplati te adresu na koju moramo poslati plaćene knjige.

 

Narudžbe telefonom i e-mailom:

Sve naše knjige možete naručiti i na telefon 01 6683 630, te mobitel 099 514 60 95. U ovom slučaju knjige šaljemo pouzećem.

 

Opcije plaćanja

Dostupne opcije plaćanja ovise o tipu proizvoda i zemlje iz koje naručujete.

  • Plaćanje uplatom na račun je dostupno samo Hrvatskim korisnicima
  • Plaćanje pouzećem je dostupno samo Hrvatskim korisnicima koji naručuju knjige
  • Plaćanje PayPal-om (ili karticama) je dostupno svim korisnicima (napomena: PayPal prikazuje opciju plaćanjem karticama bez PayPal računa u samo odabranim zemljama)

 

Uvjeti dostave i isporuke:

TELEdisk d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene knjige koje se u trenutku narudžbe nalaze na raspolaganju u web shopu, u roku od 3-5 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke koji nemaju redovite prometne veze s kopnom, pa se navedeni rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana,

Poštarina za Hrvatsku iznosi 5 €.

Dostava u inozemstvo vrši se putem Hrvatske pošte. Dostavu vršimo samo u zemlje Europske Unije.

Poštarina za zemlje u Europskoj uniji iznosi 12.34 €.

 

Uvjeti povrata i reklamacije

Naručene knjige pakiramo na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, i ako pošiljka ima vanjskih oštećenja istu odmah može vratiti dostavljaču uz napomenu da je proizvod oštećen.

Kupac ima pravo na zamjenu isporučene knjige u slučaju kad isporučena knjiga nije naručena ili ako je riječ o knjizi s nedostacima kao što su: pomiješane stranice, ispuštene stranice, neotisnute stranice i druge tiskarske greške.

Troškove zamjene i ponovnog slanja pošiljke knjiga snosi TELEdisk d.o.o.

Kupac nema pravo na povrat proizvoda u slučajevima određenim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Registration

Forgotten Password?